Fay Street

Nestled in the South End of Boston, this modern penthouse loft was a complete renovation. We added a master bedroom and master bath, office, and living room. The original kitchen was also updated.

Upon opening up this space we built and installed a glass wall system along the main hallway allowing sunlight to filter throughout. This glass wall divider undulated across the room as a design feature but also provided the floor to ceiling cabinetry. These cabinets were constructed with custom laid up veneers and lacquered panels measuring 16 feet. They concealed a small mezzanine for storage.

The owner, wanting to keep his original library ladder leading to the mezzanine, was restored. We finished out the round living room with floor to ceiling windows installing sheer draperies and a stunning chandelier by David Weeks Studio.